OVER ONS

WERKWIJZE

Ineva Design is een sprankelend, dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Harderwijk. 
Aan Ineva Design zijn deskundigen met uiteenlopende en elkaar aanvullende kwaliteiten verbonden. Wij bundelen jarenlange ervaring op het gebied van handwerk, maatwerk, ergonomie en techniek. Hierdoor zijn wij specialist in het produceren van bijzondere stoelen, gericht op comfort voor cliënten onder wie ook patiënten en hebben oog voor zorg en welzijn. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen waaronder brandvertragend schuim en keuze uit Latexvrije bekledingen, zodat wij het welzijn van de cliënt en 5 jaar garantie kunnen waarborgen.

 

Het bieden van de meest bijzondere ‘zitoplossingen’, dat is onze kracht en daar blinkt Ineva Design dan ook in uit. Bij ons is geen uitdaging onhaalbaar; niets gaan wij uit de weg. Te moeilijk bestaat niet. Ineva Design gaat ver, heel ver, van zogenoemde ‘gewone’ fauteuils tot een exclusieve ‘zorgstoel’, aangepast aan de wensen en verlangens van de individuele patiënt.

 

Ineva Design biedt zitoplossingen voor de particuliere en ook de zakelijke markt. Wij hebben ons een unieke werkwijze eigen gemaakt bij het ontwerpen en construeren in onze fabriek in Harderwijk. Onze voornaamste uitdagingen zijn maatwerk (zonder beperkingen), deskundig advies en optimale service. Tijd en aandacht voor de cliënt/patiënt en begeleidend medewerkers zijn onderscheidende kenmerken.

 

Met gebruikmaking van uit Duitsland ingevoerde elektronica, die waar nodig en gewenst worden ingebouwd, en het gebruik van uitsluitend duurzame materialen, dragen al onze producten het stempel ‘handcrafted’, Harderwijk, Holland.

 

Deze werkwijze waarborgt degelijkheid, overtuigd van die degelijkheid bieden wij een standaard garantie van vijf jaar voor al onze producten