COLLECTIE

OBESITAS STOELEN

Ineva Design is tevens specialist in het ontwikkelen van zitcomfort speciaal voor mensen met obesitas. Bij een BMI, ( Body Mass Index), tussen 19 en 25 is er sprake van een normaal gewicht. Tussen de 25 en 30 is er sprake van overgewicht. Bij obesitas is de BMI 30 of hoger. Deze op maat gemaakte stoelen kennen een extra verstevigd stalen onderstel. De zitting, voetensteun en rugleuning worden voorzien van traagschuim om decubitus te verminderen of te voorkomen. De brandvertragende bekleding naar keuze is anti-bacterieel en goed reinigbaar.

LEES VERDER

BIOSCOOPSTOELEN

Sinds kort heeft Ineva Design zich ook toegelegd op de productie van stoelen in een uiterst luxe segment van de markt. Denkt u in dit verband aan fauteuils speciaal geschikt voor thuisbioscopen bij o.a. celebrity’s wereldwijd. Een thuisbioscoop vraagt om comfortabel en relaxed zitgenoegen.

Iedere (thuis)bioscoopstoel wordt naar wens op maat gemaakt, met keuze van de cliënt voor stoffen, leersoorten en een range aan afwerkingen. Ineva Design voorziet ook in vervulling van verlangde opties; denk bijvoorbeeld aan besturing met behulp van technische hulpmiddelen zoals een smartphone of tablet; plaatsing van gekoelde bekerhouders etc. etc.

LEES VERDER